Workshop ‘Krijg inzicht in het verkeer op uw website middels Google Analytics’

Terug

De zomervakantie is bijna voorbij en dat betekent: met frisse energie weer aan het werk en nieuwe plannen maken voor het najaar. Om u te inspireren organiseert BOVAG samen met Google diverse webinars over onder andere online marketing, vindbaarheid, adverteren en social media. Deelnemen is gratis voor BOVAG-leden.

Workshop ‘Krijg inzicht in het verkeer op uw website middels Google Analytics’

Wilt u weten wie op uw site komt en hoe vaak uw website wordt bezocht? Wilt u graag inzicht in welke kanalen zorgen voor de meeste betrokkenheid op uw website? Of wilt u een duidelijk beeld krijgen van de klantreis van uw bezoekers? Tijdens deze workshop gaan we alle belangrijke onderdelen van de nieuwe versie van Google Analytics (GA4) langs. Doe mee aan deze leerzame workshop van anderhalf uur. U leert hoe u Google Analytics kunt gebruiken en wat u met de waardevolle informatie kunt doen. Let op: zorg dat u voor de workshop uw website of webshop hebt gekoppeld aan Google Analytics en een Google Analytics 4-property hebt aangemaakt.

Tijdens deze online workshop geeft een expert van Google u praktische informatie en handige tips. De inhoud is speciaal gericht op de mobiliteitsbranche. Ook is er volop ruimte om vragen te stellen. 

Meld u aan  

Op een rijtje:

  • Locatie: Vanuit
    huis/kantoor .
  • Datum: 13 oktober 2021
    Van 19:30 - 21:00
  • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring