Online informatiebijeenkomst over tellerstandregistratie voor motoren

Terug

Speciaal voor BOVAG-motordealers is er op maandag 12 april van 10.00 tot 11.30 uur een digitale bijeenkomst ‘Tellerstandregistratie voor motoren’. Per 1 juli 2021 treedt namelijk een belangrijke wetswijziging in werking en deze heeft invloed op uw bedrijfsvoering. Vanaf 1 juli bent u verplicht om tellerstanden van motorfietsen te registreren. 

Om u te informeren over deze wetwijziging en verandering in uw bedrijfsvoering organiseert BOVAG samen met de RDW een laagdrempelige online bijeenkomst. U hoort alles over de wetswijziging maar vooral over hoe het werkt, wanneer en hoe u moet registreren, voor welke voertuigen dit geldt en meer. Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen, zowel aan BOVAG als aan de RDW. 

Voor deze online bijeenkomst worden geen ingewikkelde systemen gebruikt. Het is een vergadering via Microsoft Teams waarbij we makkelijk met elkaar kunnen praten. En met één druk op de knop bent u aanwezig. 

Mocht u vooraf al vragen hebben, laat het dan weten via gt@bovag.nl. Uw vraag wordt dan zeker behandeld tijdens de bijeenkomst.

Meld u aan voor de online informatiebijeenkomst  

Op een rijtje:

  • Locatie: Vanuit
    huis/kantoor .
  • Datum: 12 april 2021
    Van 10:00 - 11:30
  • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring