Regiobijeenkomst BOVAG Fietsbedrijven | Bunnik

Terug

Tijdens de Branchedag voor fiets-, scooter- en motorbedrijven introduceerde BOVAG aan fietsleden het nieuwe product BOVAG Leasefiets. Om fietsondernemers goed hierover te informeren organiseert BOVAG drie regiobijeenkomsten die in het teken staan van BOVAG Leasefiets, accuveiligheid én accurevisie. Meld u snel aan, want vol = vol. 

BOVAG Leasefiets 

BOVAG Leasefiets wordt aangeboden door Friesland Lease in samenwerking met BOVAG. Centraal tijdens de regiobijeenkomsten staan de fiscaliteiten rond lease, hoe BOVAG-fietsondernemers leads kunnen opvolgen en werkgevers kunnen benaderen en overtuigen, het proces rond BOVAG Fietslease en de samenwerking met Friesland Lease. U krijgt concrete handvatten om met BOVAG Leasefiets aan de slag te gaan. 

Accuveiligheid en accurevisie 

Waar moet u op letten bij accuveiligheid? Welke tips zijn er naar consumenten toe om hun accu zo goed mogelijk te houden en welke maatregelen moet u als ondernemer nemen? Daarnaast besteden we ook aandacht aan accurevisie als alternatief voor de (verkoop van) een nieuwe fietsaccu. BOVAG werkt in het kader van accurevisie onder meer samen met  Heskon, waar een aantal BOVAG-fietsondernemers een succesvolle pilot accurevisie mee afgesloten hebben. 

Data en tijdstippen 

De bijeenkomsten vinden in de avond plaats. De inloop is om 18.30 uur en we trappen om 19.00 uur af. Rond 20.30 uur sluiten we af met een borrel. 
 • 2 maart: Van der Valk Eindhoven 
 • 10 maart: Van der Valk Zwolle 
 • 11 maart: BOVAGhuis Bunnik 
Klik hier om aan te melden  

Op een rijtje:

 • Locatie: BOVAGhuis
  Kosterijland 15
  3981 AJ Bunnik
 • Datum: 11 maart 2020
  Van 19:00 - 20:30
 • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring