Inspiratiereis BOVAG Tankstations naar Londen met bezoek aan Red Bull Racing (vol)

Terug

BOVAG Tankstations organiseert dit najaar een tweedaagse ledenreis naar Londen, als vervolg op de succesvolle inspiratiedag in Amsterdam vorig jaar. De reis op donderdag 10 en vrijdag 11 oktober gaat langs innovatieve retailers en horeca-/foodconcepten én er staat een bezoek aan de fabriek van Red Bull Racing op het programma.

In de levendige metropool Londen struikel je over de (startende) ondernemingen. De stad is bezaaid met bijzondere initiatieven, creatieve retailers en vernieuwende horeca-/foodconcepten. Een selectie daarvan wordt bezocht om qua ondernemerschap inspiratie op te doen. Want wie weet zijn deze concepten ook wel toepasbaar in de pompshop.

Bezoek aan Red Bull Racing

Altijd al eens met eigen ogen willen zien hoe een Formule 1-auto wordt ontwikkeld en geprepareerd? En dan ook nog eens de bolide van onze eigen Max Verstappen? Grijp dan nu uw kans. Tijdens deze tweedaagse trip kunt u zélf in de fabriek van Red Bull Racing rondsnuffelen. U krijgt een exclusieve kijk achter de schermen bij het hoofdkwartier van Red Bull Racing in Milton Keynes, op een steenworp afstand van circuit Silverstone. Hier werken 700 mensen dag in, dag uit aan het ontwikkelen en verbeteren van twee auto’s, waarbij absoluut niets aan het toeval wordt overgelaten en waar kosten noch moeite worden gespaard.

Reisschema en kosten

Op donderdagochtend 10 oktober vertrekt het vliegtuig in alle vroegte van Amsterdam naar Luton Airport (ten noorden van Londen). De terugreis staat voor vrijdagavond 11 oktober gepland. Deze tweedaagse reis wordt deels betaald door BOVAG Tankstations, de eigen bijdrage is € 399 per persoon (excl. btw). Dit bedrag is inclusief retourvlucht, accommodatie in Londen, vervoer ter plaatse, maaltijden én het bezoek aan Red Bull Racing.

Het is helaas niet meer mogelijk om aan te melden voor de inspiratiereis, deze zit vol.

 
Header-website-600x250px.png
 
   

Op een rijtje:

  • Locatie: Diverse locaties
    N.t.b.
    N.t.b. Londen
  • Datum: 10 oktober 2019 t/m 11 oktober 2019
  • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring