Bijeenkomst voor BOVAG-ruitschadeherstelbedrijven

Terug

Een aangepaste ratingssystematiek van Glasgarant en technische veranderingen in de branche zijn de twee hoofdonderwerpen van de bijeenkomst voor ruitschadeherstelbedrijven op 3 december aanstaande. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door BOVAG en vindt plaats vanaf 18.00 uur in het BOVAGhuis in Bunnik. Alle BOVAG-leden met een ruitschadeherstelbedrijf zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden kan via onderstaande knop.

Vanuit AutoTech komt iemand spreken tijdens deze bijeenkomst. AutoTech is een nieuwe opleider binnen de schadeherstelbranche. Deze spreker komt vertellen over technische veranderingen, zoals bijvoorbeeld kalibratie van ADAS-systemen, en de invloed daarvan op ruitschadeherstel.
De tweede spreker doet zijn verhaal namens Glasgarant. Per 1 januari 2020 voert Glasgarant namelijk aanpassingen door binnen haar netwerk. Vooral de aangepaste ratingssystematiek heeft impact op de ruitschadeherstellers die werken voor Glasgarant. Daarom is Glasgarant op deze bijeenkomst te gast om de plannen toe te lichten en vragen te beantwoorden.

Programma

 • 18.00 uur: Inloop en ontvangst met soep en broodjes
 • 19.00 uur: Aanvang programma
 • 20.30 uur: Afsluiting en netwerkborrel
Aanmelden  

Op een rijtje:

 • Locatie: BOVAGhuis
  Kosterijland 15
  3981 AJ Bunnik
 • Datum: 03 december 2019
  Van 18:00 - 20:30
 • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring