Workshop Denk vooruit. Denk digitaal.: 'Koester uw klant'

Terug

Op dinsdag 20 november organiseerde BOVAG de vierde workshop Denk vooruit. Denk digitaal. in het BOVAGhuis in Bunnik. Het thema was ‘Koester uw klant’: hoe zet u uw online communicatiekanalen in zodat u nieuwe klanten werft en uw huidige klanten behoudt?

Hoofdspreker Charlotte Zelders, Head of Digital Acceleration bij PepsiCo (fabrikant van merken als Pepsi, Lay’s en 7Up), vertelde welke stappen zij heeft genomen om de gehele organisatie mee te laten doen met de digitalisering van het bedrijf. Een stap die u ook gaat maken of al maakt. Naast PepsiCo hadden we, zoals u van ons gewend bent, ook twee sprekers die zorgden voor praktische kennis waarmee u gelijk aan de slag kunt.

Sprekers

 
Charlotte-Zelders-200x200.jpg Hoofdspreker Charlotte Zelders, Head of Digital Acceleration bij PepsiCo, vertelde welke stappen zij heeft genomen om de gehele organisatie mee te laten doen met de digitalisering van het bedrijf. Ook dit jaar is PepsiCo gecertificeerd Top Employer Nederland 2018, en hoort daarmee tot de best scorende Nederlandse werkgevers. Hoe kregen zij hun medewerkers mee in de slag naar digitalisering?
> Download de presentatie van Charlotte Zelders
Mark-van-den-Eijnden.jpgMitch-van-Maurik-online.png Mark van Eijnden en Mitch van Maurik (RDC) gaven u de do’s en don’ts op het gebied van e-mailmarketing én concrete tips over hoe u uw conversie uit e-mail kunt verhogen.
> Download de presentatie van RDC
Simon-Slegers-online.jpgMarieke-Klauwers-online.jpg
 

Simon Slegers en Marieke Klauwers (Coosto) gingen in op reputatiemanagement: hoe weet u dat er op social media over u gesproken wordt en hoe gaat u om met vragen of negatieve recensies op social media?
> Download de presentatie van Coosto

 

Op een rijtje:

  • Locatie: BOVAGhuis
    Kosterijland 15
    3981 AJ Bunnik
  • Datum: 20 november 2018
    Van 13:30 - 17:00
  • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring