Training G607 gaskeuring

Terug

Kampeerders worden in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk in toenemende mate geconfronteerd met campinghouders die een G607-keurmerk op het kampeermiddel verplicht stellen. BOVAG organiseert samen met Gimeg op 26 en 27 maart 2018 een opleiding om Nederlandse monteurs voor deze keuring te certificeren.

De opleiding bestaat uit twee cursusdagen en wordt afgesloten met een examen. Na het behalen van het examen zijn de monteurs gecertificeerd om de G607 gaskeuring uit te voeren. Het certificaat is vijf jaar geldig en kan voor een nieuwe periode van vijf jaar verlengd worden door het volgen van een herhalingscursus. Daarnaast krijgt het bedrijf een klantnummer van het DVFG (Deutscher Verband Fl├╝ssiggas) waarmee de formulieren en stickers voor de keuring besteld kunnen worden.

Herhaling

De gastraining wordt in het voorjaar opnieuw georganiseerd, omdat de training van afgelopen oktober is geannuleerd wegens te weinig aanmeldingen. Deze keer is het mogelijk om per caravan- en camperbedrijf twee monteurs in te schrijven. Alleen bij een totaal van minimaal 35 aanmeldingen kan de cursus doorgaan. De tweedaagse training vindt plaats op maandag 26 en dinsdag 27 maart 2018, van 8.30 tot 17.00 uur in het BOVAGhuis in Bunnik.

Duitse opleiding

De opleiding is in het Duits, het examen (meerkeuzevragen) in het Nederlands. Medewerkers van Gimeg zijn aanwezig om eventuele onduidelijkheden te vertalen naar het Nederlands. De kosten voor de cursus, het examen en het cursusmateriaal bedragen € 500,- per persoon exclusief btw. Per bedrijf kunnen twee personen ingeschreven worden, bij voorkeur Duits onderlegd.

Facturering

Via onderstaande link kunt u uw monteur(s) inschrijven. Daarna ontvangt u een factuur van Gimeg. Pas na betaling van deze factuur is de inschrijving definitief. Er vindt geen restitutie van het cursusgeld plaats. Uiterlijk een week voorafgaand aan de opleiding ontvangt de deelnemer het cursusmateriaal met het verzoek deze vooraf alvast door te nemen.

Klik hier om u direct aan te melden  

Op een rijtje:

  • Locatie: BOVAGhuis
    Kosterijland 15
    3981 AJ Bunnik
  • Datum: 26 maart 2018 t/m 27 maart 2018
  • Voor afmeldingen en vragen: caravancamper@bovag.nl
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring