Jaarvergadering BOVAG Revisiebedrijven

Terug

Vindt u het ook hoog tijd om weer eens bij te praten met collega-ondernemers en met BOVAG? Wilt u weten waar BOVAG mee bezig is? Kom dan op donderdag 28 juni naar de jaarvergadering van BOVAG Revisiebedrijven. Dit jaar organiseren we de bijeenkomst samen met de VIV én combineren we het met een bedrijfsbezoek aan Pon Power Papendrecht. Aan het eind van de dag kunt u aansluiten bij een dinerbuffet bij de stichting Historische Verbrandingsmotoren Papendrecht.

Het officiële gedeelte van de vergadering is alleen toegankelijk voor leden van BOVAG Revisiebedrijven. Daarin nemen we afscheid van Thom de Boer, presenteren we een voorstel voor een nieuw bestuursmodel aan u en praten we u bij over een aantal actuele thema’s zoals verzekeringspolissen en de 1ste resultaten van de pilot ‘Onderzoek Personeel in de branche’.

Natuurlijk is er genoeg ruimte om te netwerken en laten we u kennismaken met Jaap Bressers, een man met een inspirerend levensverhaal. Zijn motto? ‘Waar een wiel is, is een weg!’

Genoeg redenen om op 28 juni naar Papendrecht te komen voor de Algemene Ledenvergadering van BOVAG Revisiebedrijven. Wilt u erbij zijn? Meld u dan snel aan, want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Aanmelden

Programma

12.00 uur Ontvangst met lunch
13.00 uur Algemene Ledenvergadering met;

 • Afscheid van bestuurslid Thom de Boer
 • Presentatie nieuw bestuursmodel
 • Verzekeringspolissen: hier moet u op letten
 • Resultaten onderzoek 'Personeel in de branche'

14.30 uur Pauze
15.00 uur Keynotespeaker Jaap Bressers
16.00 uur Rondleiding Pon Power BV
17.30 uur Borrel en buffet bij Stichting Historische Verbrandingsmotoren Papendrecht. (We maken een korte wandeling naar Ketelweg 63 – B voor het dinerbuffet)
19.00 uur Einde

Let op: Bij Pon Power staat veiligheid hoog in het vaandel, daarom is het verplicht om tijdens de rondleiding veiligheidsschoenen te dragen. Deze dient u zelf mee te nemen.

 

Op een rijtje:

 • Locatie: Pon Power
  Ketelweg 20
  3356 LE Papendrecht
 • Datum: 28 juni 2018
  Van 12:00 - 19:00
 • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring