BOVAG Welkomstdag ASN

Terug

Met veel plezier verwelkomen we u bij ons mobiliteitsnetwerk. Als ASN-bedrijf kunt u vanaf nu gebruik maken van al onze diensten. Vanzelfsprekend wilt u weten wat BOVAG precies voor u kan betekenen, afgezien van ons ijzersterke merk. Wie kunt u bellen? Hoe profiteert u maximaal van uw BOVAG- lidmaatschap? Graag nemen we de tijd voor een uitgebreide kennismaking. Daarom nodigen we u van harte uit voor de BOVAG Welkomstdag op dinsdag 6 maart a.s.

Aanmelden

Dagelijks zijn tientallen BOVAG-professionals en -specialisten voor u in de weer in het BOVAGhuis in Bunnik, het hart van ons netwerk. Zij werken niet alleen aan een betere kilometer, maar ondersteunen u ook actief en concreet in uw bedrijfsvoering. Graag maken we u op 6 maart wegwijs in het BOVAGhuis, dat van nu af aan ook uw huis is. Als BOVAG-lid profiteert u van de voordelen van BOVAG Ledenadvies, BOVAG Bedrijfsadvies en de BOVAG Ledenwinkel. Daarnaast kunt u gebruik maken van de diensten van BOVAG-dochters Bovemij en Innovam. Ook kunt u terecht bij de Loopbaancoaches van OOMT (Ontwikkelings- en Opleidingsfonds voor het Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf). Speciaal voor u richten we tijdens de BOVAG Welkomstdag een bedrijvenmarkt in, zodat u met al deze partijen kunt kennismaken. Natuurlijk schudden ook uw BOVAG- branchemanager, het secretaresseteam van de afdeling BOVAG Schadeherstelbedrijven en de medewerkers van BOVAG Ledenadvies u graag de hand. Tot slot is er tijdens de Welkomstdag natuurlijk ook ruimte om gezellig bij te praten met uw ASN-collega’s en ervaringen uit te wisselen. Want het verbinden van ondernemers is en blijft de kracht van BOVAG. Graag tot ziens op dinsdag 6 maart in Bunnik!

Programma

  • 15.30 uur Ontvangst
  • 16.00 uur Welkom bij BOVAG - Wat heeft u aan BOVAG? Wie doet wat? Welke voordelen levert het BOVAG-lidmaatschap u op? Ook praten we u bij over de beschikbaarheid van technische informatie en de samenwerking met verzekeraars.
  • 17.00 uur Bedrijvenmarkt & Rondleiding door het BOVAGhuis - Met bondige presentaties over: actuele projecten en programma’s de BOVAG-lobby in Den Haag en Brussel,  werkgeverszaken & cao, BOVAG-advies op het gebied van bedrijfsvoering, bemiddeling en juridische zaken
  • 18.15 uur Borrel & Buffet - Tijd om gezellig bij te praten en te netwerken in het BOVAGcafé.
  • 20.00 uur Einde
Aanmelden  

Op een rijtje:

  • Locatie: BOVAGhuis
    Kosterijland 15
    3981 AJ Bunnik
  • Datum: 06 maart 2018
    Van 15:30 - 20:00
  • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring