BOVAG op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Terug

Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs oriënteren veel kampeerders zich op de nieuwste modellen caravans, vouwwagens, tenten en kampeeraccessoires. Maar het is ook een goed moment om deze kampeerfanaten voorlichting te geven over het belang van goed en regelmatig onderhoud aan hun kampeermiddel. BOVAG is dit jaar daarom groots op de KCJ aanwezig om de BOVAG Onderhoudsbeurt te promoten. Lees hieronder meer over de activiteiten van BOVAG op de beurs.

BOVAG Pitstop op NKC Camping

Kampeerders zijn dit jaar ook welkom op de NKC Camping. Eigenaren die benieuwd zijn naar de staat van hun camper of caravan kunnen vóór vertrek door de BOVAG Pitstop rijden. Tussen 08.00 en 11.00 staat de  bemand BOVAG-keurmeesters voor ze klaar.. Deze vakmannen zijn ook beschikbaar voor alle vragen over onderhoud.

Pitstop.jpg
 

BOVAG Terras: wie lost de BOVAG Mega Rebus op?

Bij het horeca-terras op de KCJ is dit jaar ook weer de knalgele BOVAG-caravan te vinden. Kampeerders kunnen daar de BOVAG Mega Rebus oplossen. Wie de uitkomst weet en BOVAG volgt op Facebook maakt kans op leuke prijzen waaronder een BOVAG Onderhoudsbeurt. De overige prijzen worden mede mogelijk gemaakt door ACSI, Isabella, Gimeg en natuurlijk de BOVAG-kampeerbedrijven.  

Op een rijtje:

  • Locatie: Jaarbeurs Utrecht
    Jaarbeursplein
    3521 AL Utrecht
  • Datum: 10 oktober 2018 t/m 14 oktober 2018
    Van 10:00 - 17:00
  • Voor afmeldingen en vragen: caravancamper@bovag.nl
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring