Workshop: Hoe krijg ik grip op mijn klant?

Terug

Hoe krijg ik de lead in de klantreis van mijn klant? Hoe zorg ik dat de klant tot koop overgaat of een proefritafspraak maakt? Deze vragen stonden centraal tijdens de derde workshop van Denk vooruit. Denk Digitaal op maandag 25 september.

Als er één bedrijf is in Nederland dat klantgerichtheid tot in de kleinste details doorvoert in het klantencontact dan is dat wel attractiepark De Efteling. Niet voor niets won dit familiepark vele prijzen waaronder de Zoover Award voor het Beste Attractiepark van Nederland in 2012 en 2013 en won het onlangs nog de Diamond Theme Park Award 2017. Het park behoort met 4,68 miljoen bezoekers tot de top van de Europese attractieparken. Maandag 25 september opende de Efteling haar deuren voor zo'n 200 BOVAG-leden. Daar vertelde Frans Goenee, Inspiratie en Conceptmanager van de Efteling ze alles vertellen over klantbeleving bij De Efteling.

Praktische sprekers 

Naast keynote speaker Frans Goenee waren er ook twee andere sprekers die zorgden voor praktische kennis. 

Paul de Vries (automotive specialist en eigenaar van Digital Car Dealer Workshop) 

Hoe krijgt u een betere conversie op uw online leads? Paul de Vries, oprichter van Nieuweautokopen.nl staat bekend als dé automotive specialist van Nederland. Vanuit zijn jarenlange ervaring gaf hij praktische tips over succesvolle leadopvolging.
> Download zijn presentatie

Dennis Pettinga (business development bij Daar Online Media B.V.) 

Welke doelstellingen koppelt u aan welk (online) kanaal? Hoe zet u uw online marketing budget slim in en hoe bepaalt u wat een kanaal u concreet oplevert?
> Download zijn presentatie
 

Lees hier meer over Denk Vooruit. Denk Digitaal.

 

Op een rijtje:

  • Locatie: De Efteling
    Europalaan 1
    5170 AA Kaatsheuvel
  • Datum: 25 september 2017
  • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring