Jaarcongres BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven

Terug

De connected car komt er aan, de techniek in auto’s wordt complexer, er komen nieuwe toetreders op de markt en door de toenemende digitalisering verandert de relatie met uw klant. Kortom: de ontwikkelingen in de wereld van de mobiliteit gaan snel. De vraag is alleen #HOE maakt u de vertaalslag naar uw bedrijf? Op deze pagina vindt u per thema handige informatie die u bij dit vraagstuk verder kan helpen.

Position Paper

De huidige rol van onafhankelijke autobedrijven is van enorm belang in Europa, met name wat betreft onderhoud, reparaties en de verkoop van tweedehands auto's. BOVAG onderzocht de positie van het onafhankelijke autobedrijf in de markt en beschrijft deze in een position paper. In het filmpje zie je welke kansen en mogelijkheden er zijn voor het onafhankelijke autobedrijf.

Download de position paper

Download de Nederlandse vertaling

De grote kracht van het onafhankelijke autobedrijf is dat ze altijd klaar staan voor de klant, dat ze meebewegen met de markt en de veranderende omstandigheden.

Gerard ten Buuren, voorzitter BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven

Workshops

Tijdens het jaarcongres konden bezoekers diverse praktische workshops volgen. Download hieronder de presentaties en andere handige documenten.

Sessie: samenwerken

Eens klankborden met iemand van BOVAG Bedrijfsadvies? www.bovagbedrijfsadvies.nl
 
Sessie: aftersales

Sessie: marketing (eventmarketing)

Aan de slag met uw (online) marketing? Kijk op www.denkvooruitdenkdigitaal.nl

Sessie: personeel

Aan de slag met je personeel? Lees meer over de OOMT Loopbaancoaches.

BOVAG Bedrijfsadvies

Hoe zorgt u er voor dat uw bedrijf toekomstbestendig is? Gaat u uitbreiden, mogelijk fuseren of verkopen, brengt u uw dienstverlening terug naar de kern, of kiest u er voor om uw dienstverlening te verleggen? BOVAG Bedrijfsadvies is de gesprekspartner die u niet alleen begrijpt maar die ook de kennis en ervaring heeft u een stap in de goede richting te brengen. www.bovagbedrijfsadvies.nl

Aan de slag met online marketing met Denk vooruit. Denk digitaal.

Denk Vooruit. Denk Digitaal is een programma van BOVAG voor ondernemers in de mobiliteitsbranche. Het programma bestaat uit een goed op elkaar afgestemd pakket aan activiteiten, informatie en ondersteuningsmogelijkheden op de domeinen marketing en sales. Kijk op www.denkvooruitdenk digitaal.nl 

Aanmelden voor BOVAG WhatsApp marketing

Zet het nummer van BOVAG Whatsapp bij contacten in uw telefoon : 06-13 86 33 20. Vervolgens kunt u zich aanmelden voor marketing nieuws. Stuur MARKETING AAN naar 06-13 86 33 20. U ontvangt daarna regelmatig berichten via Whatsapp. Bevalt het toch niet? App dan MARKETING UIT naar het nummer en u wordt automatisch afgemeld.

Facebook-groep

Word ook lid van de Facebook-groep van BOVAG-autobedrijven. BOVAG plaatst daar regelmatig interessante berichten. De groep is exclusief toegankelijk voor leden. Meld u aan via deze link of zoek op Facebook op BOVAG-autobedrijven.

Foto-impressie

 

Op een rijtje:

  • Locatie: Midden Nederland Hallen
    Thorbeckelaan 123
    3771 ED Barneveld
  • Datum: 03 oktober 2017
    Van 14:30 - 21:30
  • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring