BOVAG & VIV-symposium

Terug

Er is geen ontkomen aan. Het gebruik van fossiele brandstof gaat een keer stoppen. Wanneer precies weet niemand. Sowieso is het een keer op, maar waarschijnlijk stopt het gebruik al eerder vanwege duurzaamheidstrategieƫn. Maar wat betekent dit voor de revisiebranche die compleet afhankelijk is van de verbrandingsmotor?

Tijdens het symposium ‘met andere ogen’ inspireren we de branche om met een frisse blik naar de toekomst te kijken. Aan deelname zijn kosten verbonden.

Meer informatie en aanmelden

De nieuwe realiteit waarin we wereldwijd op oliedieet gaan is al goed te zien in het wagenpark van personenauto’s. In vijf jaar is het wagenpark hybride- en elektrische auto’s in Nederland verviervoudigd. Als het aan de politiek ligt wordt er na 2025, dus al over acht jaar, geen enkele diesel- of benzineauto meer verkocht in Nederland. Voordat het wagenpark met verbrandingsmotor grotendeels is verdwenen duurt het nog even, maar toch is het cruciaal dat revisiebedrijven hier rekening mee te houden.
Ook stookolie moet er op termijn aan geloven. Toch loopt het in het scheeps- en zwaar vervoer naar verwachting minder snel. Er is daar nog geen werkbaar alternatief voor de verbrandingsmotor. Kortom: innovatie in de branche is noodzakelijk. Maar hoe pakt u dat aan? Tijdens het symposium ‘met andere ogen’ op 2 november in congrescentrum NBC in Nieuwegein inspireren we u met prikkelende sprekers om de eerste stappen te zetten.

Meer informatie en aanmelden
 

Op een rijtje:

  • Locatie: NBC Congrescentrum
    Blokhoeve 1
    3438 LC Nieuwegein
  • Datum: 02 november 2017
    Van 10:00 - 17:15
  • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring