Bijeenkomst ruitschadeherstelbedrijven

Terug

Zo’n honderd ruitschadeherstellers hebben woensdag 27 september tijdens een kennismakingsbijeenkomst laten weten wat ze van hun nieuwe branchevereniging verwachten. BOVAG denkt daaraan te kunnen voldoen en daarmee is de kogel door de kerk: BOVAG gaat definitief in ruitschadeherstel.

Ter voorbereiding op de oprichting van de nieuwe afdeling wilde BOVAG goed in kaart brengen wat er precies leeft bij de ruitschadeherstellers. Daarom werd er in een speciale BOVAG-café-achtige setting met potentiële leden gesproken over hun uitdagingen, wensen en behoeften. Niet alleen werd er veel met elkaar gedeeld; de veertien aanwezige BOVAG-collega’s konden direct aangeven welke oplossingen BOVAG heeft voor de knelpunten die werden besproken. Ook de wens om een kwaliteitsnorm voor ruitherstel te ontwikkelen werd uitgesproken. De stevige norm die BOVAG daarvoor heeft voorbereid, viel bij de aanwezige herstellers in goede aarde.

Voor grote en kleine bedrijven

Duidelijk is dat de ruitschadeherstelbedrijven voor zowel de kleine als de grote bedrijven in de branche op zoek zijn naar een goede collectieve vertegenwoordiger richting stakeholders en opdrachtgevers. Als grote brancheorganisatie met een sterke lobbyreputatie, wil en kan BOVAG deze rol graag op zich nemen. Aan een van de tafels werd de wens mooi uitgesproken: “Ik zoek een sterke schouder om me achter te kunnen verschuilen. Eindelijk is die er.”

Alle voorbereidingen om deze ledengroep een goede plaats binnen de organisatie te geven, zijn vrijwel gereed. Inmiddels zijn de eerste lidmaatschapsaanvragen al binnengekomen.

Lees meer over het lidmaatschap van BOVAG Ruitschadeherstel in hoofdstuk twee van het dossier Schadeherstelbedrijven.


Foto-impressie


   

Op een rijtje:

  • Locatie: BOVAGhuis
    Kosterijland 15
    3981 AJ Bunnik
  • Datum: 27 september 2017
    Van 14:30 - 18:30
  • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring