Symposium: benzine en diesel in de ban? En dan?

Laatste update 20 oktober 2017 Leestijd: 2 min

Klimaatverandering, een probleem waar geen ontkomen meer aan is. Niet in de autobranche, maar ook zeker niet in de industrie en scheepvaart. Conclusie: er komt écht een eind aan het tijdperk van de verbrandingsmotor. Moeten we dan als branche maar bij de pakken neerzitten? Nee, natuurlijk niet!

Ondernemerschap is kansen zien. Ondernemerschap is innoveren en aanpassen. Maar, dan moet je wel met een frisse blik naar je toekomst kijken. Dat is waar het symposium ‘Met andere ogen’ op 2 november 2017 om draait. Kom en denk mee over de toekomst van uw bedrijf!

Het symposium belooft een nuttige en leerzame dag te worden met prikkelende sprekers die u laten zien wat er gebeurt als uw bedrijf niet mee gaat in de veranderingen die gaande zijn.

Uit de ogen van ervaringsdeskundigen

Revisie is niet de eerste branche die te maken heeft met grote veranderingen. Tijdens het symposium wordt hierover een panelgesprek gevoerd met diverse (oud)ondernemers, waaronder Bart Wessels van Corrosion. Toen China in de markt stapte leek het einde van Corrosion in zicht. Tóch hebben ze zichzelf herontdekt en zijn wederom succesvol. Hoe ze dat hebben aangepakt, vertelt hij tijdens het symposium.

Tweede persoon gratis

BOVAG-leden betalen €225,-, voor dit bedrag mogen zij een tweede persoon gratis meenemen. Niet-leden betalen €275,- per deelnemer. 

Praktische informatie

Wat: Symposium “Met andere ogen’
Wanneer: 2 november 2017
Waar: NBC Congrescentrum, Nieuwegein
Aanvang: 10.00 uur
Kosten BOVAG-leden: € 225,- (tweede persoon gratis)
Meer informatie: klik hier  

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring