Terugblik op jaarvergadering BOVAG Aanhangwagenbedrijven

Laatste update 17 november 2017 Leestijd: 3 min

De jaarvergadering van BOVAG Aanhangwagenbedrijven startte op 13 november met een officieel gedeelte. Daarna vertelde topscheidsrechter Björn Kuipers over zijn visie op ondernemerschap en samenwerken. Veel aanwezigen maakten van de exclusieve gelegenheid gebruik om vooraf het Louwman Museum in Den Haag te bezoeken, waar ook de jaarvergadering werd gehouden.

Dit jaar werd de jaarvergadering samen gehouden met de afdeling BOVAG Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven. Na het ontvangst hebben gingen beide afdelingen afzonderlijk naar hun ALV.

Algemene Ledenvergadering

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is:
  • met de aanwezige leden teruggekeken op het afgelopen jaar. Welke doelstellingen zijn er bereikt en waar ligt de focus voor het komende jaar? Er is tijdens de ALV met leden van gedachte gewisseld over deze onderwerpen.
  • de voordracht van Arjan Wiggelinkhuijsen voor de ledenraad met luid applaus bekrachtigd. Arjan zal door de afdeling voorgedragen worden om zitting te nemen in de ledenraad vanaf 1 januari 2018. Hij volgt hiermee Jan Steeghs op.
  • afscheid genomen van bestuurslid Jelle Steur. Jelles termijn liep deze maand af en hij heeft ervoor gekozen zich niet herkiesbaar te stellen. Jelle heeft een baan geaccepteerd als docent op het grafisch lyceum. Hij is bedankt voor zijn inzet voor het bestuur de afgelopen jaren.
  • verteld dat er helaas geen aanmeldingen zijn binnengekomen voor de openstaande vacatures voor bestuursleden. Er is nogmaals een oproep gedaan aan leden die interesse hebben om contact op te nemen met branchemanager Maarten Mastop. Hij vertelt graag wat een bestuursfunctie inhoudt en wat er van je wordt verwacht.

Topscheids Björn Kuipers

De bijeenkomst werd afgesloten door topscheidsrechter en ondernemer Bjorn Kuipers die op zijn visie deelde op het gebied van ondernemen en teamwork. In een interactief verhaal werden de leden meegenomen in zijn wereld als scheidsrechter. Keuzes maken in een split second, op je team vertrouwen en leiderschap tonen zijn zomaar wat ingrediënten die je als ondernemer ook goed kunt gebruiken!

Bent u er volgend jaar ook (weer) bij?

Jaarvergadering-AWB-1.jpg

Jaarvergadering-AWB-2.jpg

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring