Save the date: fietscongres op 29 januari

Laatste update 17 november 2017 Leestijd: 2 min

Het jaarcongres van BOVAG Fietsbedrijven vindt op maandag 29 januari plaats. Houd deze datum alvast vrij in uw agenda! Deze keer bent u welkom op een bijzondere historische locatie: Fort Voordorp in Utrecht.

Het jaarcongres van 2017 had een duidelijke boodschap: kansen zijn er nog genoeg, maar dan moet je als fietsretailer wel expliciete keuzes maken. Het gaat dan vooral om de keuze tussen de focus op de verkoop van fietsen blijven houden of kiezen voor een model dat veel meer gericht is op service- en urenverkoop. BOVAG heeft de verschillende opties verder uitgewerkt en doorberekend en wil dit graag aan u voorleggen. Wilt u weten uit welke bedrijfsmodellen u kunt kiezen voor de toekomst? En wilt u weten wat BOVAG daarin voor u kan betekenen? Kom dan vooral naar het congres!

Informatie en inspiratie

Het congres op 29 januari vormt het vervolg op de afgelopen editie. Het programma zit boordevol interessante informatie:
  • We bespreken onder andere de laatste ontwikkelingen in de branche
  • We presenteren een aantal hele interessante tools en programma's die u kunnen helpen aan meer omzet en rendement
  • En we informeren u over de resultaten van de dealerverenigingen
  • Natuurlijk zorgen we ook weer voor inspirerende sprekers
  • Bovendien is het de ideale gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje bij te praten met collega-ondernemers

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring