Laatste kans! Meld u aan voor het BOVAG & KCI Jaarcongres

Laatste update 17 november 2017 Leestijd: 2 min

Wat speelt er in de kampeerbanche? En wat moet ik als ondernemer doen om nu én in de toekomst succesvol te blijven? Daar draait het maandag 27 november om tijdens het BOVAG & KCI Jaarcongres in Mediaplaza, in Jaarbeurs Utrecht. Tussen de programmaonderdelen door is er ook ruim voldoende tijd om bij te praten met collega’s uit de branche en een bezoek te brengen aan onze partners op de bedrijvenmarkt.

Waarom aanmelden?

  • Afdelingsvoorzitter Siewert Gorter en branchemanager Maarten Mastop praten uw bij over belangrijke BOVAG-activiteiten.
  • Er staan verschillende sprekers op het programma die vanuit hun eigen expertise en achtergrond hun mening geven over de situatie, trends & ontwikkelingen in de kampeerbranche.
  • Cor Molenaar, econoom, bijzonder hoogleraar en retaildeskundige, kijkt naar de toekomst van de kampeerbranche. Waar liggen de kansen? En waar de bedreigingen?
  • Zeker niet onbelangrijk: praat bij met collega’s uit de branche
  • En nog veel meer …
Lees hier meer over het jaarcongres en meld u gratis aan

Bedrijvenmarkt

Het BOVAG & KCI Jaarcongres wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners. Bezoek ze op de bedrijvenmarkt.

Bovemij
Vandaag klaar voor de dag van morgen: maar hoe ziet morgen er dan uit? De waarzeggers van Bovemij weten het. Kom tijdens de bedrijvenmarkt langs en kijk in de glazen bol.

ACSI
Kom langs bij de stand van ACSI FreeLife. Voor elke aangesloten vestiging bij BOVAG of KCI hebben ze een leuke attentie klaarstaan. Vergeet uw visitekaartje niet!

Gimeg
Op de stand van Gimeg kunt u de hele dag tegen de klok racen met de Truma SX Mover. De snelste van de dag wint een weekend voor 2 personen naar Barcelona.

Isabella
Op de stand van Isabella kunt u zich alvast inschrijven voor deTour de Branche 2018.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring