[download] Informatie personeelszaken 2018

Laatste update 22 augustus 2018 Leestijd: 3 min

Allerlei praktische informatie op het gebied van personeelszaken in de mobiliteitsbranche is verzameld in de Informatie Personeelszaken 2018. Download hem hier.

Wetswijzigingen, aanpassingen in premies, loonsverhogingen. Elk jaar verandert er aan het begin van het nieuwe jaar weer het een en ander aan regels en bedragen. Daar is 2018 geen uitzondering op. BOVAG brengt de wijzigingen op het gebied van werkgeverschap in kaart in de Informatie Personeelszaken 2018.  
    No data found

Voor elke cao een versie 

BOVAG heeft drie versies opgesteld: één voor bedrijven onder de cao Motorvoertuigen en Tweewielerbedrijven, één voor bedrijven onder de cao Tankstations en Wasbedrijven en één voor bedrijven die vallen onder de cao Carrosseriebedrijf. In alle versies staat informatie over de volgende onderwerpen: 
  • Belangrijke wetswijzigingen 
  • Salarisverhogingen volgens de cao’s 
  • Hoogte van het minimum (jeugd)loon 
  • Veranderingen op het gebied van de pensioenleeftijd en de transitievergoeding 
  • De hoogte van verschillende premies 
  • De feestdagen van 2018 

Mijn.bovag.nl 

Wilt u nalezen welke grote wijzigingen er op personeelsgebied op u afkomen, bijvoorbeeld wijzigingen in de wetgeving? Zijn er loonsverhogingen waar u rekening mee moet houden? Welke premies zijn veranderd? Waar moet u nog meer rekening mee houden in 2018 als het gaat om uw medewerkers? Download dan de pdf. De informatie komt ook online beschikbaar op mijnBOVAG
 

Nieuws, nieuwsbrief en What's app 

In de loop van de tijd hebben we afzonderlijke overzichten en bedragen ook al via korte nieuwsberichten bekend gemaakt. Deze berichten zijn onderaan dit bericht na te lezen.  

Nieuwsbrief Werkgeverszaken 

Deze nieuwsberichten versturen we behalve in de reguliere nieuwsbrief, ook in de speciale nieuwsbrief Werkgeverszaken. Wilt u deze ook ontvangen? Dat kan.

Aanmelden nieuwsbrief Werkgeverszaken

BOVAG op What’s app 

Regelmatig verspreidt BOVAG berichten via What’s app. Ook hierop kunt u zich abonneren. Het kost niets en is zo geregeld.

Aanmelden voor BOVAG What's app   

Nieuws

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring